Natuurwezen goes Global!

Natuurwezen goes Global!

883
0
SHARE

Oke, niet onder dezelfde naam maar voor internationale klanten heb ik een apart gedeelte op mijn pagina gereserveerd en een facebook pagina aangemaakt onder de naam Heartmessages.

Ik had in het laatste kwartaal van 2015 namelijk een aantal internationale klanten gehad en dat beviel zo goed dat ik het wilde uitbreiden 🙂 Ook een domeinnaam is al gereserveerd voor de toekomst. Want wie weet waar dit toe gaat leiden 🙂

Ik wilde dit allemaal rond hebben voor het No Limits event waar ik van 4-6 maart heenga in Brussel. Een groep vrouwelijke ondernemers uit verschillende landen met verschillende achtergronden maar die allemaal vanuit hart en ziel hun bedrijf willen draaien, en daar toch wel serieus in willen groeien. (mocht je ook interesse hebben in dit event, laat het even weten, je kunt je nog aanmelden en ik heb kortingscodes beschikbaar!)

Dus, mocht je vrienden/familie in het buitenland hebben, deel gerust!!!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.